dijous, 23 de febrer de 2017

APRENEM FENT RACONETS A CLASSE

Aquests dies hem après a seguir instruccions en castellà per a fer una màscara. Si volíem acabar ràpid la màscara, no llegíem les instruccions i la màscara quedava malament. El més important és llegir les instruccions a poc a poc i ordenades.
També estem aprenent a fer millor la lletra lligada. Vam copiar el poema de La Primavera en català i tres endevinalles del nostre projecte en castellà.

Fins i tot aprenem a descompondre números grans, que tenen centenes, desenes i unitats. Per fer-ho havíem d'utilitzar tampons de centenes, desenes i unitats, escriure la suma del nombre descompost i escriure el nom de cada nombre.I a medi estem aprenent a classificar objectes segons el material de què estan fets. Per exemple: porexpan, ferro, paper, fusta, maó, plàstic, suro, cartró... Finalment, vam observar que hi ha objectes transparents (que es pot veure el què hi ha darrere), translúcids (que deixen passar la llum però no es veu què hi ha darrere) i opacs (que no es pot veure què hi ha darrere), i vam omplir una fitxa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada