dijous, 10 de març de 2016

CONFERÈNCIES MES DE MARÇ

DURANT EL MES DE MARÇ HEM CONTINUAT AMB LES CONFERÈNCIES.

AQUESTA SETMANA HA ESTAT NOA QUI ENS HA EXPLICAT ELS PASSOS QUE HA ANAT FENT EL SEU GERMANET HUGO DES DE QUE VA NÉIXER FINS ALS 6 MESOS.
HA TINGUT EL SUPORT DE LA SEVA MARE I DE LA SEVA PADRINA QUE ÉS INFERMERA.ALEIX ENS HA VOLGUT EXPLICAR ELS DIFERENTS TIPUS DE CAMIONS QUE CONEIX I QUÈ PODEN TRANSPORTAR: SÒLIDS, LÍQUIDS O GASOS (DEPENENT DEL CAMIÓ). TAMBÉ ENS HA EXPLICAT QUE EL SEU PARE ÉS CAMIONER.

EL SEU GERMÀ ADRIÀ L'HA AJUDAT A PREPARAR LA SEVA CONFERÈNCIA I L'HA ACOMPANYAT DURANT LA PRESENTACIÓ.
EVA ENS HA PARLAT DELS CONILLS DOMÈSTICS PERÒ SOBRETOT DEL SEU CONILL SOMBRA. LES PARTS DELS CONILLS, QUÈ MENGEN, QUINS CUIDADOS NECESSITEN I ALGUNES CURIOSITATS. HEM POGUT OBSERVAR-LO DE MOLT PROP!

HA ESTAT ACOMPANYADA PER LA SEVA MARE QUE ÉS QUI L'AJUDA A CUIDAR-LO.

AIDA VOLIA FER UNA CONFERÈNCIA DE LES CABRES JA QUE ÉS UN ANIMAL QUE LI AGRADA MOLT I EN VOLIA SABER MÉS COSES I EXPLICAR-LES A LA RESTA DE COMPANYS I COMPANYES DE LA CLASSE. EL SEU PARE LA VA AJUDAR A PREPARAR LA CONFERÈNCIA I LA VA ACOMPANYAR EL DIA DE L'EXPOSICIÓ.


YULAYDI ENS HA FET UNA CONFERÈNCIA DELS GOSSOS, LES PARTS, TIPUS O RACES, CARACTERÍSTIQUES D'ALGUNS D'ELLS. ENS HA ENSENYAT FOTOS DELS SEUS GOSSOS I ALGUNES CURIOSITATS MÉS. HA ESTAT ACOMPANYADA PER LA SEUA MARE QUE L'HA AJUDAT A PREPARAR LA CONFERÈNCIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada